Ezermester Fórum

Otthon szépítés, lakberendezés, bútor, szőnyeg, függöny, tisztítás, takarítás
5 hozzászólás Oldal: 1 / 1
Sziasztok!
Kb.hatodszor engedjük le a vizet a 100l-es Ariston villanybojlerből. Már minden létező alkatrészt kicseréltünk, de a probléma megmarad.
Amint feltöltjük vizzel,középpen a fűtésszabályzó csuszkából szivárog a víz. Mindig csak onnan. Ha felrakjuk a fűtés szabályzót, akkor természetesen átnedvesedik és serceg.
Ha van valami ötlet javaslat örülnék neki, mert a vizvezeték szerelő is tanácstalan.
A konkrét típust nem ismerem de általános tapasztalataim vannak.
Kérdeznék mert az elmondottak alapján sok minden lehet a megoldás. Ez egy új készülék amit most szerelnek fel ? -mert akkor garis és kapsz másikat.
Vagy azért szedtétek szét mert csepegett és nem találják hogy miért ? - ilyenkor általában lyukas a tartály és csere.
Jó volt, leszedték,szédszedték kipucolni és nem tudják összerakni jól ? - Szerelő hibája, de rossz esetben az is lehet hogy a be vagy a kifolyó csatlakozást "ellentartás nélkül" túlhúzták ami egy vékony falú cső és ahol a tartályhoz van hegesztve megrepedt. Ha az utóbbi történt az is csere sajnos,peresze én ráverném a szerelőre a költségeket, mert egyértelmű szerelési hiba.
Szia ! Ha egyiksem,szigetelj silikonnal is.
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni!2 és1/2 éves az Ariston VLS EVO 100-as vízmelegítőnk.A következő probléma merült fel.Fürdésnél levágta a biztit,majd visszakapcsolás után-60 fokra van állítva-a következőt csinálja.A 40 fok állandóan világít,az 50 és 60 fok villog mintha melegítene.Néha csak a 60 fok villog de ez állandóan.Ha felteszem pl 70 fokra akkor hallok egy kattanást mintha bekapcsolna és villog a 60 és 70 esetleg az ötven is.Ha nincs használva a melegvíz akkor is van hogy egyszer csak a 40 állandóan világít az 50 és 60 villog,vagy csak a 60.Mi lehet a baj?
Az a baja hogy régen látott szerelőt. Viccet félre téve sajna eléggé hisztis darabok ezek és sok baj is van velük. De legalább jól néz ki cserébe.
5 hozzászólás Oldal: 1 / 1

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 14 vendég