Ezermester Fórum

Otthon szépítés, lakberendezés, bútor, szőnyeg, függöny, tisztítás, takarítás
3 hozzászólás Oldal: 1 / 1
Üdvözletem!

Szeretnék venni egy bútorszéfet olyan 15-25 ezer Ft. között. A probléma abból adódik, hogy falba, padlóhoz nem tudom rögzíteni, csak egy szekrénybe tudnám betenni, amelyik lábakon áll, nem beépített.
Szerintetek a szekrény lapjaihoz való rögzítés megfelelő megoldás lehet? Vagy fúrjam át a szekrényt, és csavarozzam a falhoz is?

Ha egy betörő meglát egy ilyen módon rögzített széfet mennyi az esély, hogy el kezd vele vacakolni? No nem hogy kinyissa, hanem hogy magával vigye.

köszönöm a válaszokat:
Atya
Üdv!

Véleményem szerint a széfet mindenképpen rögzíteni kell a falhoz, vagy a padlóhoz ahhoz, hogy érjen is valamit, azaz, hogy a biztosító elfogadja. De ha nincsenek efféle ambícióid, akkor is rögzítsd a szekrény lapjaihoz. Véleményem szerint a szekrény lapjait átfúrva kívülről kapupántcsavarral, belülről egy önzáró anyával (vagy kontraanyával). Így már nem lehet egyszerűen kitépni a szekrényből, ami már felér egy félsikerrel.

De ez csak az én személyes véleményem...
Szükségem van segítségre a legjobb széf kiválasztásában
Segítségre van szükségem a legjobb széf kiválasztásában kulcsok, adathordozók, kis mennyiségű készpénz, útlevelek és egyéb dokumentumok tárolásához, ésszerű áron. Az előbb ezt nézegettem:
https://www.saffortszef.hu/
3 hozzászólás Oldal: 1 / 1

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 16 vendég