Ezermester Fórum

Otthon szépítés, lakberendezés, bútor, szőnyeg, függöny, tisztítás, takarítás
14 hozzászólás Oldal: 1 / 1
Sziasztok!
Tudtok nekem segíteni abban,hogy miért mászik le a falmatrica a falról? Kb. 2 hónapja ragasztottam fel és elkezdett lejönni egy-két helyen,hiába tapasztom vissza... :(
Milyen felületre ragasztottad?
Olvasd el a tanácsok-tippek rovatot, lehet megtalálod az okát. Ha nem, akkor hívd fel a boltot ahol vetted, kérj tőlük tanácsot.
http://www.fali-matrica.hu/contents/view/tanacsok-tippek
Festett fal van alatta. A boltban már kérdeztem,azt mondták,idézem: "Hááááááát,ilyen pedig nem szokott előfordulni,biztosan nedves a fal..." :shock:
Köszönöm a linket,megnézem!
Na ja, az egyik kedvenc mondatom. A lejövő részeken látsz felragadt festékmaradványt? Mert ha tiszta, valszeg a ragasztó nem teljesen 100-as.
Tapétaragasztóval fennmaradt :)
Sziasztok! Én rendszeresen csináltatok egyedi vászonképet a Fotoplusnál, de lóg már a gyermekem szobája falán tőlük vásárolt falikép is :) Rengeteg variációban rendelhettek tőlük, nagyon ízlésesek! Linket itt találtok: http://fotoplus.hu/vaszonkepek
Sziasztok.
Valaki nem tud segíteni, hogy lehet falmatricát leszedni anélkül, hogy a festéket és mindent hozná magával? Két csomag ilyen kör alakú matrica van felragasztva a gyerekszobában (linkeltem a matricához mire gondolok pontosan). Azt tudom, hogy a festék alatta nem a legjobb minőségű sajnos, nem is értem miért ragaszkodik hozzá a matrica.
Valami ötlet?
Sziasztok! Én is számtalan módszert kipróbáltam már a gyerekek hálószobájában. Csillagokat ragasztottunk varázsgyurmával, Lidl-ben kapható falmatricát tettünk fel (ilyet többet is kipróbáltunk) Hát el kell, hogy mondjam, hogy kivétel nélkül mindegyik lejött :D Hogy a gyerekek ehhez mennyiben járultak hozzá, azt nem tudom... :lol: Ráadásul a fal zsírkrétás rajzolása, tapogatása is gyerekszoba révén visszatérő jelenség. Gondolom nem mi vagyunk ezzel így egyedül! Summa sumarum a férjem kitalálta, hogy felújítjuk a gyerekszobát, és azzal a mesteri ötlettel állt elő, hogy a kecske is jóllakjon meg a képoszta is megmaradjon, hogy öntapadós falmatricát csináltattunk a gyerekek szobájába. Na ez nem jön le! :D A másik nagyon jó tulajdonsága, hogy mosható, így a gyerekektől sem kell annyira óvnom a falat!

Nekünk bejött! Olyat készítenek, amilyet csak szeretnétek! Itt meg tudjátok nézni https://bzpress.hu/landings/falmatrica.php, a miénk nincs köztük, de van pár kép, hogy milyenek csinálnak!
Egyszer azzal is gondom volt, hogy a vakolat lejön a matricáról, mert a ragasztó túl erős volt. A matricáknál előfordul, hogy vagy túl gyenge ragasztóval rendelkeznek, és leesnek, vagy túl erősek, és leválnak a vakolattal. A https://wallmuralia.hu boltban ellenőrizheti a matricákat, valahogy sikerül nekik, hogy a matricák megfelelő ragasztóval rendelkeznek, se nem túl erősek, se nem gyengék. Vannak cserélhető változatok is, így ragaszthatja az egyik falra, majd áthelyezheti a másikra. Ez vonatkozik a teljes falfestményekre is, ezek öntapadós és kivehető változatokkal is rendelkeznek.
Igen, a Wallmuralia matricák jó ragasztóval rendelkeznek, és nem húzzák le a vakolatot. A Tulup falragaszok ugyanolyan biztonságosak, nem túl ragadósak és nem túl gyengék. Ellenőrizheti és meggyőzheti magát.
Én az https://www.inspio.hu/ matricáit próbáltam és azok sem szedik le a festéket, sem a vakolatot.
Mindig olvassa el a matrica gyártójának utasításait. Ha az öntapadó matrica magától levál, akkor valószínűleg nem készítette elő jól a felületet (például nem volt sima, egyenletes vagy nem zsírtalanított). Talán hiba az alkalmazásban. Ha a gyártó által megkívánt összes eljárást felhasználta, akkor csak reklamációt kell tennie.

Ebből a https://wallmuralia.hu/matricak boltból lyukas matricákat ragasztottam a szobámba és minden rendben volt. A falak a mai napig szépen tartanak.
Megosztom veletek az új felfedezésemet, ez egy tükörbolt, ahol rendeltem egy tökéletes átlátszó tükröt LED világítással. Vessen egy pillantást itt https://tukromata.hu/
Nézze meg a tükrök oldalát https://tukromata.hu/! Nemrég rendeltem kereket LED világítással és elégedett vagyok. Világos, átlátszó és gyönyörűen megvilágítja a belső teret.
14 hozzászólás Oldal: 1 / 1

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 38 vendég