Ezermester Fórum

Otthon szépítés, lakberendezés, bútor, szőnyeg, függöny, tisztítás, takarítás
2 hozzászólás Oldal: 1 / 1
Cégünk 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, és szolgáltatást nyújt a dugulások, csőtörések és szivárgások azonnali elhárítására Budapesten és Pest megyében. Szakembereink gyorsan és hatékonyan oldják meg a problémákat kedvező áron és garanciával. Megbízható és tapasztalt csapatunk a dugulásokat bontás nélkül szünteti meg, így lehetővé téve a minél gyorsabb és kevesebb károsodással járó javítást. Ügyfeleink bizalommal fordulhatnak hozzánk, hiszen szakembereink precízen és professzionálisan végzik a munkájukat, biztosítva a magas minőséget és elégedettséget. Azonnali reagálásunk és rugalmas időbeosztásunk lehetővé teszi, hogy sürgős esetekben is segítséget nyújtsunk ügyfeleinknek. Bízunk benne, hogy a közös munka során sikerül megoldani a problémákat, és elégedett ügyfélként távozhatsz tőlünk.
Címünk:http://dugulaselharitas-budapest.org/
Tisztelt Látogató!
Amennyiben eldugult a lakásában vagy a munkahelyén a lefolyórendszer, forduljon hozzánk bizalommal a gyors segítségért. Profi duguláselhárító szakemberek, pontos megérkezés, tiszta munkavégzés.

Amiben segíthetünk:
Mosogató, WC, padló összefolyó, mosdó, fürdőkád, zuhanytálca, piszoár, bidé, valamint alap és strang vezetékek, szakszerű duguláselhárításában. Garanciát vállalunk a munkára, bontás nélkül dolgozunk, higiénikus munkavégzéssel. Minden duguláselhárításra 30 nap garanciát vállalunk.

Szolgáltatásaink:
Beltéri lefolyórendszerek tisztítása, kültéri csatorna hálózatok tisztítása, WOMA duguláselhárítás és csatorna mosatás, esővíz elvezető rendszerek duguláselhárítása, fertőtlenítés csatornatisztítás után, hibamegállapítások és szakvélemények kiállítása, vízvezeték szerelés Budapesten, fűtésszerelés Budapesten, csatorna kamerázás.

Kép

Web: https://www.dugulaselharitas.net/
2 hozzászólás Oldal: 1 / 1

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 15 vendég