Ezermester Fórum

Otthon szépítés, lakberendezés, bútor, szőnyeg, függöny, tisztítás, takarítás
3 hozzászólás Oldal: 1 / 1
Cégünk vállalja redőnyök szerelését és beépítését Pest megye egész területén. Új redőnyét az Ön egyedi igényei és nyílászárója pontos méretei alapján, 2 héten belül legyártjuk és beszereljük, amelyre 2 év garanciát vállalunk. Több, mint 25 év tapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére. Ingyenes kiszállással, felméréssel és tanácsadással várjuk leendő ügyfeleinket.

Kiváló minőségű és remek ár/érték aránnyal rendelkező redőnyöket kínálunk. Termék kínálatunkban megtalálható a műanyag és az alumínium redőny egyaránt. Esztétikus redőnyeink kiváló fényzárt biztosítanak, remek hang- és hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek, UV álló redőnylécekkel szereltek, amelynek segítségével színüket hosszan megőrzik. A beépített kefés lefutó síneknek és a porvédő csapágyazásának köszönhetően sokkal csendesebbé vált, mint elődje.

Mindezeken felül pedig, karcolódás elleni védelemmel is elláttuk redőnyeinket. Redőnyeink mindegyike kérhető szúnyoghálóval felszerelve, illetve, az alumínium redőny, mivel anyagát tekintve erősebb, ezért azt redőnymotorral is fel tudjuk szerelni. A külső tokos redőnyeink a legkeresettebbek, hiszen ezek utólag is beszerelhetők, anélkül, hogy a ház vagy a burkolat sérülne.
Forduljon hozzánk bizalommal: https://redony-arak.hu/
Forduljon hozzánk bizalommal: https://redony-arak.hu/ [
Köszönjük, hogy megosztottad ezeket az információkat a redőny szerelési és beépítési szolgáltatásotokkal kapcsolatban Pest megye területén. Nagyszerű látni, hogy különféle redőny típusokat és lehetőségeket kínáltok ügyfeleteiteknek, beleértve a műanyag és az alumínium redőnyöket is.
3 hozzászólás Oldal: 1 / 1

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 23 vendég