Ezermester Fórum

Építés, építkezés, lakásfelújítás, belső munkák, fürdőszoba, konyha, WC.
3 hozzászólás Oldal: 1 / 1
Ablakcsere előtt állok. A redőnyeim jelenleg belsőtokosak, ezek megszüntetésre kerülnek. Kérdésem lenne, hogy milyen módszerrel tudom ezeket az üregeket bejavítani, megszüntetni? Áthidaló beépítését szeretném elkerülni. Négy ablakról van szó, ráadásul kettő sarokban. Köszönöm előre is a segítséget.
Üdv.

Nem tudom esedékes-e még, most csináltam gipszkarton dobozt készítettem hungarocellel, sajnos a fűtés cső nehezítette a helyzetem, de nagy nehezen sikerült.
vmaxter írta: Ablakcsere előtt állok. A redőnyeim jelenleg belsőtokosak, ezek megszüntetésre kerülnek. Kérdésem lenne, hogy milyen módszerrel tudom ezeket az üregeket bejavítani, megszüntetni? Áthidaló beépítését szeretném elkerülni. Négy ablakról van szó, ráadásul kettő sarokban. Köszönöm előre is a segítséget.


Az új ablakokat a régi tokba szerelik be? Akkor szokott megmaradni a régi redőnytok. Sűrű üveg, vagy kőzetgyapot tömést javasolnék, mert az jól kitölti a réseket, egyenetlenségeket. A belső oldalra tegyél párazáró fóliát, hogy a szigetelésbe nem tudjon bemenni a beltér párája és utána zárd le gipszkartonnal.
3 hozzászólás Oldal: 1 / 1

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 4 vendég