Szerző:
papaya » kedd aug. 07, 2012 1:10 pm
Plaszlo írta: A lánctól nagyon sok függ. Ha kopott, vagy rosszul lett megélezve, nem kap bele az anyagba, csak nyammog rajta.
Egy 3 LE-ős gépnek már nagyobb lökettérfogatú motorja kell legyen, amitől még jobban kell vágnia, mert nagyobb a nyomatéka is. Ha ennyire fullad és erőtlen, akkor lehetséges, hogy már kihajtották a lelkét, vagy nem megfelelő keverési arányú üzemanyaggal használták, és a korához képest jóval kopottabb a motor. Nyugaton nem vacakolnak, ha a vevőnek gondja van az áruval akkor kicserélik - ha nem bizonyítható egyértelműen a nem megfelelő használat. Ezeket hozzák be élelmes kereskedők bagóért és árulják bemutatódarabként.
Köszi szépen erre gondoltam én is ha nagyon finoman engedem akkor vág, de ha egy picit is ráfogok épp egy kicsit vagy megemelem a gépet ahogy a másiknál is szoktam már akad és nem megy a lánc, ha vissza engedem akkor felpörög, de ha megint belekap a fába ugyanaz a jelenség.
Igazából azért akartam ilyet hogy gyorsabban tudjak darabolni, de hát ez csak úgy vagy még úgy sem vág mint a kisesebbik. Akkor erre ráfaragtam ezek szerint, Most úgy néz ki visszakapom az árát, csak a posta költséget bukom, de soha többet ilyet. Akkor ezek nem bemutató darabok, hanem használt gépek amiket több gépből raknak össze kicsit átverés szagú ez a bemutató gép történet.
Bár az eladó állítja hogy jó a gép ő vágott is vele, csak azt nem mondta mekkora fát mert ugye 5-10cm-es fát lehet hogy visz de ahhoz meg minek 45cm-es lap meg ekkora gép. A lánc az jó ha elindul és vág akkor szép nagy forgácsot szed ki, és géppel lett élezve a a lánc .