Nyomó oldalon 25-30 méter nem távolság. Oda mehet a tartály és a kapcsoló is.
Üdvözlet lalibatyo!
Segitséget szeretnék kérni!Vizmű vásárlás elött állok.Amit tudok a kutakrol.100-as vagy110-es PVC cső 10 méterig lefurva,a nyugvó vizszint a talajtol mérve kb 2,7-3 méter.Üzemi vizszintröl nem tudok adatot. amit tudok a lépcsőházban lévő kutrol kb 4 éve nincsen használva de tiszta vize volt mindig.abbol volt locsolva végig volt hogy 1 orán keresztül is,minden probléma nélkül.(ebböl egy kutklimát szeretnék üzemeltetni majd idővel a tetőtérben kb 6 méter magasságba kellene felvinnie a vizet majd vizszintesen kb olyan10 métert!:) remélem egy leo vagy inkább pedrollo 370W-os kis szivatyuval!!?? egy 7 méteres szivócső elég lenne bele? mi a véleménye?..).A másik kut a kert hátuljában van furva,az eddigi vizmű egy elpumps 25/1300-as volt 1 méter mély aknában.Sajnos 10 méteres szivocsővet engedtem le a kutba és valoszinűnek tartom hogy a legaljábol felszivott kis homokot vagy koszt az 5 év alatt és a kerék is elhalt meg a difuzor is.(széttörtek.kilukadtak)A rendszeren van 1"-os kpe csövel megoldva 2 vizkonnektoros vizvételi hely és locsolo rendszer ami 3 kör(1 körön 3 fej van 2 körön pedig 2 fej van) Rain locsolofejekböl áll.persze külön-külön vezérelve és még egy plusz körön van 4 db könnyező csövek(15méteres egy cső).Milyen vizművet ajánlana nekem?Én kinéztem egy elpumps 25/900-asat..45000-ért.Segitségét elöre is köszönöm...