Ezermester Fórum

Ezermester Webshoppal kapcsolatos kérdések, problémák, ill. bármilyen észrevétel
2 hozzászólás Oldal: 1 / 1
Straus 1200W Hummer 32 Fúró-véső géphez keresnék tokmányt!
Találtam róla néhány információt az Amazonon, megnézheti
Fúrókalapács – Tökéletes olyan nehéz feladatokhoz, mint a téglafalak bontása, vakolat eltávolítása, csempék eltávolítása és a régi fugák kiásása. A fúrót lenyűgöző motor hajtja, így alkalmas anyagokba, például falazatba, fába és fémbe történő fúrásra.
Változtatható fordulatszám – A 600 ford./perc terhelés nélküli fordulatszámmal és a változtatható fordulatszámú kioldógombbal mindig teljes mértékben kézben tarthatja szerszámát, bármilyen munkáról is legyen szó. A könnyebb használat érdekében a fúró tartalmaz egy rezgéscsillapító mechanizmust és egy kiegészítő fogantyút. (Bittípus elfogadható: SDS Plus)
Erőteljes ütési energia – A 15J ütési energia a beton- és fémmegmunkálási projektek egyszerű és precíz elvégzésére szolgál. A jól megtervezett hőelvezető motor és a dupla pormentes alsó szerkezet meghosszabbíthatja a kalapács élettartamát.
Rugalmas forgatható fogantyú – 360 fokban állítható oldalfogantyú és ergonomikus D-markolatú fogantyú a kényelem és a vezérlés érdekében. A forgó forgatható zárfogantyú a jobb kihasználás érdekében levehető vagy áthelyezhető.
Különféle fúrási módok és fúrófejek - SDS hegyes véső, SDS lapos véső, 3db. SDS fúrószár készlet, arcmaszk, védőszemüveg, kesztyű, tárolótáska és extra szénkefék


tunnel rush
2 hozzászólás Oldal: 1 / 1

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég