Ezermester Fórum

Az Ezermester fórum témáihoz nem kapcsolódó hozzászólások. De ezt a fórumot is moderáljuk.
2 hozzászólás Oldal: 1 / 1
Üdv mindenkinek!

Nem találtam alkalmas helyet a témának, ezét nyitottam újat.
Lakásfelújításokkal foglalkozunk, és a tapasztalatom az, hogy az ügyfeleink nagyon kevés százaléka vesz igénybe profi lakberendező szolgáltatását a tervezésnél.
Ennek nyilván az egyik oka az, hogy nem akarják ezzel is emelni a lakásfelújítás költségeit. De egy másik oka talán az, hogy a belsőépítész szolgáltatásáról azt gondolják, az biztosan méreg drágán, méregdrága anyagokkal fogja megoldani a feladatot.

Hiszem, hogy vannak köztes megoldások is. Talán az ügyfél nem minden helységet szeretne terveztetni, talán egy már meglévő elképzeléshez szeretne ötletet, tanácsot kapni. Talán vannak lakberendezők akik vállalnak ilyen feladatot is.

Lehet, hogy kényes témát feszegetek, hiszen a tervező nem szívesen adja ki az ötleteit úgy, hogy más arassa le a babérokat.
Szívesen fogadnám a belsőépítész szakemberek véleményét ezzel kapcsolatban.

Minden esetre mi bevezetünk egy új szolgáltatást az ingyenes helyszíni lakberendezői tanácsadás szolgáltatást. A szolgáltatás lényege az, hogy teljes lakásfelújítás esetén, igény szerint külsős profi lakberendező helyszíni tanácsadással segít az ügyfélnek véglegesíteni a terveket.
Azt, hogy mennyire működik a dolog majd kiderül.
Remélem, hogy ha látják az ügyfelek vannak megfizethető lakberendezői szolgáltatások is, egyre jobban elterjed mindenki megelégedésére.

Várom a véleményeket.

Ja a honlapunk elérhetősége: http://balazsbau.hu
Szia,

Ők üvegkorlátok, üveg térelválasztók és üveg tolójatók építésével és forgalmazásával foglalkoznak.
De szakemberektől kérhetsz tanácsot az oldalon akár lakberendezéssel kapcsolatba is nyilván csak ha ilyenen töröd a fejedet.
Nagyon segítőkész brigád csak ajánlani tudom.

http://clearglass.hu/
2 hozzászólás Oldal: 1 / 1

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 22 vendég