Érdeklődnék,hogy használja e valaki ezt a párost? ARISTON Class Prémium, Computherm Q7RF termosztát.Hogy vált be neki a termosztát?Mert én kb 2hónapja használom,de sokszor mintha meghülyülne a kommunikáció. A lényeg,hogy a COMPUTHERM Q7 RF típusú termosztátot használja-e valaki?
Van úgy,hogy
1, az adó(termosztát) már nem kéri a fűtést mert elérte a megfelelő hőmérsékletet,de a vevő még mindig veszi a jelet(világít a led) és megy a kazán. De van,hogy
2, az adó(termosztát)eléri a bekapcsoláshoz a hőmérsékletet és a kijelzőn mutatja az ikonnal,hogy kapcsolná a kazánt,de a vevő nem fogadja.Ekkor nyomok egy TESTet azt fogadja,és valamikor elindul de reggel az első jelenség fogadott.Pl ma sem fogadta a vevő,a a TESTet sem,ujrahangoltam és vissza állt.Tud valaki valamilyen okosítással,infóval segíteni?Örülnék ha akinek ilyen van.Beszéltem már a gyártóval is,elöször elem cserét javasoltak,mert azt mondják a VARTAval szokott lenni hasonló probléma.Ez megtörtént.Vagy küldjem vissza,garanciába megnézik.De amilyen szerencsém van ott fog működni.Már gondoltam arra is hogy vegyek egy jel erősítőt,vagy olcsóbb lenne ha ki vitetném a vevőt a folyosóra vagy a nappaliba.Erre a villanyszerelőm azt mondta hülyeség,mert mindig a kazán mellé szerelik.