Ezermester Fórum

Elfekvő, felesleges szerszámgép, háztartási-elektronikai készülék, alkatrész? Még jó, de már csak útban van? Cseréld el, ajánld fel! Valaki, aki még hasznát venné.
7 hozzászólás Oldal: 1 / 1
Üdv!
SKIL FO 15200601 2006 550 min. 12 voltos akkus fúró-csavarhúzó kézi géphez keresnék akkumulátort. Ami azonosítót még találtam az akkun: SKIL 2610397845 2008 12V. 5GI
Amiket a netten találtam azoknak az árai sajnos közelitenek egy új gép árához. Ha valakinek hasonló fekszik, kiselejtezésre várva, ellenben még használható állapotban, a szekrénye aljában akkor azt szívesen átvenném, megvenném.
Üdv !
Az akkus gépeknek ez a legnagyobb problémája sajnos. Próbálj keresni olyant aki felújít (cellákat cserél) az ilyen akkukban. Az sem lesz olcsó de garancia mellett megoldás lehet. Esetleg ha Nikkel kadmium az aksi ( ez az lesz) akkor sk csere is szóba jöhet némi hozzáértés mellett.
Köszönöm!
Közben találtam úgyan ezt a típust két akkuval is forgalomban, úgyhogy valószínű megveszem azt. Igy lesz két gépem és 2,5 akkum. A fél, azaz a régi is munkára fogható, csak éppen a teljesen feltöltött akku cca. 30 darab 40-es pozdorja csavar behajtásáig birja. Az újra feltöltési ideje pedig szintén jócskán kitolódott.
Üdv
Ez is egy megoldás, bár nem a legolcsóbb. Az 1/2 akkut nyugodtan kiselejtezheted, ilyen teljesítménnyel kár küzdeni vele, majd rájössz menet közben, inkább feltart, mint segít.
Nekem is így van két akkus csavarozógépem, az első akkuja nagyon hamar kifeküdt és vettem egy kicsit jobb 2 akkus változatot, aminek kompatibilis az akkuja a régivel. Így mind a kettőt tudom egyszerre használni, ami sokat segít nagyobb munkáknál, nem kell állandóan cserélgetni a betéteket. Ráadásul a két töltővel nem kell sorba állítani az akkukat a töltéshez. 8)

Ha ennek is kifekszik az akkuja, akkor 3 akkust veszel?? :wink: :lol:
Elektronikai üzletekben kapható különböző méretű fajtájú formájú akkumulátor pár száz milli amperestől több ezer milli amperesig általában 3 db. van össze építve de tetszőlegesen lehet össze kötni a meg kívánt feszültségnek megfelelően. Néhány üzlet ahol belehet szerezni : Riasztó berendezés szak üzlet Gamma elektronikai bolt , Delton riasztórendszer szaküzlet úgy tudom hogy ezek az üzletek postai utánvétellel is szállítanak . Remélem ezzel az információval segíteni tudtam.
További szép napot. :D :D
köszönöm neked menomano41!
valószínű átsiklottál a megjelölt téma felett. hordozható, kézi, akkus fúró-csavarozó kisgéphez keresek akkut.
üdv.
7 hozzászólás Oldal: 1 / 1

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 10 vendég