Ezermester Fórum

Elfekvő, felesleges szerszámgép, háztartási-elektronikai készülék, alkatrész? Még jó, de már csak útban van? Cseréld el, ajánld fel! Valaki, aki még hasznát venné.
7 hozzászólás Oldal: 1 / 1
Üdv!

Segítségét szeretném kérni, ha valaki tud valahol a képeken látható bútorvasalatokat. A méretek tekintetében elsősorban 2x1 cm méretben lenne szükség. Ha valaki tud ilyen kialakításban, vagy esetleges beszerzési forrást, kérem, tudassa velem. Legjobb lenne itt, egy hozzászólás erejéig.
Előre is köszönöm!

Csatolmányok

Az igazi férfiak fával dolgoznak...
Üdv jmedvegy!

Mivel ilyen kuriozumnak számitó tartozékokkal dolgozol, valószinű, hogy már sok helyen nézelődtél ezért nincs kizárva, hogy már ismered a következő címet, ahol is antik vasalatokat forgalmaznak. Minden esetre hátha segítek a következő címmel. Az általad keresett 2x1 cm-es méret már kicsit nehezebb dió. A cím tehát Antik Centrum Kft. Szentendre Dózsa György út 10/a sz. Mellesleg hírdeti magát az Express oldalon. Megtalálható az "Antik,Művészet - Bútor - kulcsszavak: zsanér oldalon. Az sincs kizárva, hogy tudnak segíteni további címekkel.
Kedves siposs andrás!

Köszönöm a tippet, felveszem velük a kapcsolatot. A kuriózumot mint mindig, most is a "cherchez la femme" okozza. :lol:
Viszont azt meg kell állapítanom, hogy a szabvány zsanéron és zongorapánton kívül a megkeresett bútorkellékeseknél (helyileg) semi extra nem kapható. Sajnos. Talán ez azért változni fog.
Mégegyszer köszönöm a segítséget!
Az igazi férfiak fával dolgoznak...
üdv!
Jómagam már több ilyen- olyan dobozkát csináltam már, amikhez ilyen apró zsanért kellett beszereznem. A legelfogadhatóbbat s egyben a legkissebbet (3x1cm), temészetesen rézből, a Bauhaus áruházban találtam. Sajnos ezek felerősitése is egyetlen módon, szegeléssel, csavarozással oldható meg. ami egy 0,3mm furnérlemeznél nagyobb odafigyelést kiván. A "beütős" körmös zsanérokat, zárakat itthon még nem találtam sehol. Csak kiváncsiságból kérdezném, persze amennyiben nem árulsz el titkot vele, milyen apróság elkészitéséhez keresed ezeket az"ékszereket".
Üdv András!

Nekem a Bauhaus kissé távol esik, de majd bepillanotok oda, mert úgy két hét múlva mennem kell székesfővárosunkba, akkor majd felderítem, ha addig nem tudok valamiféle megoldást találni rá.
Életem párja, sorsom beteljesítője és az Ő mindenre elszánt barátosnője felfedeztek valahol egy boltba klf méretű kis fadobozkákat, amolyan tenyérbe elférő típus. (Gyakorlatilag már ez is kínai, a fotók is erról készültek.) És annak rendje módja szerint ki is dekorálták. Én meg meglátva a felhajtást tettem egy meggodolatlan kijelentést. Röviden ennyi.
Viszont azt pár nap alatt kiderítettem, hogy hiába vagyunk oly nyitottak, az ilyen, vagy ehhez hasonló apróságok szinte idehaza beszerezhetetlenek (Nem olyan régen lapozgattam egy Robert Sorby katalógust, hát volt mit nézni benne.). Torony óra lánccal (kért színben) egyszerűbb :lol: :lol: .
Még egyszer köszönöm a segítséget, egyúttal biztatok mindenkit, tegyen ide ilyesfajta források linkjeit vagy címét, hátha más is fog hasonló cipőben szaladgálni.

További szép napot!
Az igazi férfiak fával dolgoznak...
Kedves Jmedvegy!
Korábban igen sok veretet és egyéb bútorkelléket szereztem be ,és volt amit nem is lehetett kapni ,tekintve hogy túl régi volt.A fotón látható vasalatok nem túl régiek és valóban első látásra nekem is a Bauhaus szerü üzlet jutott eszembe, mint beszerzési forrás.
Azonban van egy sokkal kisebb üzlet az Üllői úton, szembe az Iparművészeti múzeummal, és az dugig van szebbnél szebb kütyükkel.
Ráadásul egy nagyon vonzó sötét hajú szépasszony árulja mindezeket ! A legszívesebben vele maradtam volna, de a dög vereteket le kellett szállítani.
Sok sikert a beszerzéshez üdvözlettel Beppi
Ui:: .. A "Tangó" vagy Ecseri piacon is volt régebben egy kifejezetten veret üzlet,hát hogy meg van-e még ???
Kedves Beppi!

Köszönöm a tippet, a bibi vele igazán az, hogy ahogy anno az Apostol-ok játszották: "Vidéken is élnek emberek...", azért megpróbálom legközelebb felkeresni a megadott helye(ke)t :D . Viszont visszatérve a piacgazdaság furcsaságaira, ráakadtam egy helyre, ahol ezeket a vereteket lehetett kapni, linket nem tartottam meg, így most nehéz lenne idebiggyeszteni, viszont zár és a zsanér külön-külön 1000-1100 Ft-t kóstált. Az egész dobozt, amiből gyakorlatilag a dolog kiindult, kötve-fűzve 200 Ft/db áron kaptam meg a helyi boltban. Nem nehéz kitalálni, gyakorlatilag a teljes készletet felvásároltam, és átpakoltam. A kis dobozokat kicsit átfestve, némi formára vágott bőrrel "megzsanérozva" elosztogattam gyerekeknek. Azt hiszem, ez volt benne a legjobb üzlet. :D
Azért köszönöm mégegyszer a forrás megjelölést, ha fennjárok, megpróbálom becserkészni.

További szép napot!
Az igazi férfiak fával dolgoznak...
7 hozzászólás Oldal: 1 / 1

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 30 vendég