Ezermester Fórum

Kérdések és válaszok minden más témában, vagy amit nem tudsz besorolni
67 hozzászólás Oldal: 5 / 5
Szia!
Mindenképp nézesd meg szakemberrel, mielőtt nagyobb hiba lesz belőle. A hiba oka valószínűleg egy gyenge kontaktus, ami túlmelegszik. Ez lehet a fűtőtest csatlakozóinál, vezetékein, vagy valamelyik kontaktusán, mert gondolom a törülközőket magasabb hőmérsékleten mosod, tovább működik a fűtőtest.
Lehet főmotor tekercselésében probléma, ami túlmelegszik, vagy szintén csatlakozóknál, vezetékeknél. A törülközők sok vizet szívnak magukba, amikor elkezdi centrifugálni a gép, a hirtelen távozó vizet a szivattyú nem tudja azonnal eltávolítani, így a dob még egy ideig beleér a vízbe centrifugálás közben, ami ideiglenesen túlterheli a főmotort.
Ezek lehetőségek, vagy eltaláltam, vagy nem. Mindenképp meg kell nézetni szakemberrel.
Köszönöm a válaszodat! Mindenképp megnézetem!
Sziasztok!
Nekem az a gondom akadt a mosógépemmel, beveszi a vizet, az is nagyon sokáig tart, de ahogy megy befele a víz, úgy üríti is ki. Ez a folyamat jó néhény percig eltart, utána pedig az aquaplus kezd villogni. Ilyenkor hiába állítom le, nem tudom kinyitni sem. El kell neki indítani egy centri programot, ha azzal kész, utána nyílik csak az ajtó.
Mi lehet a baj?
Köszi ha válaszoltok. :)
Szia!

Úgy tűnik túltölt a gép, nem áll le a betöltés a megfelelő vízmennyiségnél, ezért a biztonsági ürítés működésbe lép.
Az aquaplus nem tudom mi lehet (nem írtál márkát, típust), de akkor leáll a vízbetöltés?
Szia.
Köszi a hozzászólást, am candy a gép.
Aztán rájöttünk mi a baj.
A kimenő víz tömlője nem volt felemelve, hanem mindjárt le volt vezetve.
Kb. 30-40 cm-t visszahúztuk, megemeltük a padlótól, utána vezettük ki.
Tökéletesen működik. :)
Szép napot! :) :)
Érdeklödni szeretnék. A dob külsö részere rátekeredett a tornazsák madzagja. Probáltam szétszerelni hogy hozzáférjek a dobhoz de nem sikerült. Mit csináljak.?
Ez egy felültőltös Indesit mosógép
Van egy Samsung wf-f862 tipusú mosógépem. A törölközőkön vettem észre, hogy nem jól mos v. öblít kemény és érdesek lettek. Figyeltem a program közben és szerintem kevés vízzel dolgozik, konkrétan nem látszik a víz a dobban mosás során csak, hogy vizesek a ruhák. Ruha nélküli mosás során az ajtó üveg aljáig éppen ér a víz. Ugye ez valóban kevés? Mágnesszelep cserélve lett, de nem lett jobb, bár a hangja más lett egy kicsit, amikor elindul a program.
Mi lehet a gond?
67 hozzászólás Oldal: 5 / 5

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 16 vendég