Szerző:
vgbi » szomb. feb. 01, 2014 1:28 pm
Nem szabad egy fillért sem áldozni erre !
Összeesküvés elmélet , tömeg manipuláció ? Nem valószínű , ez a zaj válogatás nélkül be megy a lakásokba , legyen az egyszerű halandó vagy politikus .
Időjárás befolyásolás ? Ahogy elnézem , sehol nem jött be !/ ha csak nem ez volt a cél /
Télen , ha tiszta az idő máskor is , erősebben hallani. Nappal - szélben gyengébb , éjjel erősebb. Hajnalban a csúcs./ maga a gyönyör /
Mihez hasonlít ez a hang ? / orosz búvárszivattyú a kútban ? , régen a TSZ -ben a fejőgép hangja ? , Erős transzformátor zúgás ? ,nagy motoros repülő vagy tengerjáró a távolban - néha megspékelve egy félig rakott betonkeverő hangjával ?
Szerintem meg lehet határozni az irányát / Kell egy iránytű , egy térkép , Amikor nagyon hallani valami nyílt zajmentes helyre kimenni ,szem becsuk tenyerek a fülhöz , körbefordulás és amelyik irányból erősebb . Egy próbát megér.Én a nyugati határszélen lakom , innen dél -délnyugat között lehet hallani .
Én 2000- ben csináltam egy tesztet ami alapján eljutottam egy tőlünk távoli helyre , érdekes volt amit láttam , amit hallottam...Ha elolvad a hó , megint elmegyek , az eredményt közölni fogom , talán segítség lesz .
Ha lehet , kérnék irányokat .
További jó hallgatózást!