- 1.jpg (32.89 KiB) Megtekintve 7535 alkalommal.
Sziasztok! Elkezdtem a kandallót csinálgatni. Az elsô képen a tapéta leszaggatása, és egy lap felbontása látható.

- 2.jpg (31.57 KiB) Megtekintve 7450 alkalommal.
Itt már áttörtem a padlót, és nézelôdtem a pincében, de a 6db csônek ez kicsi ezért bôvíteni kellett. Ez a mûvelet már nem sikerült túl jól, mert egyszer csak spriccelt a viz. Hát a padlófûtés csövét találtam meg. Következett a takarítás, víz leeresztése a rendszerbôl, lyuk megnagyobbítása, hogy a csôhöz jól hozzá lehessen férni. Ekkor jött a szerelôm, hozta a gyógyító rézbôl készült alkatrészt. Az instrukciói alapján vágtam, szereltem, gyógyítottam, mert nem tudott leguggolni a sérült térde miatt. Feltöltöttem a rendszert 2bár-ig, és folytattam a melót. Ez 3 napja történt, talán jó lesz, mert nincs szivárgás.

- 3.jpg (36.71 KiB) Megtekintve 7501 alkalommal.
Itt már megépítettem a kandalló alapját, szigeteltem a falat, kivéstem a kályhacsônek a lyukat, és felhelyeztem a kandalló tartó vaslapot amit a MÉH-telepen vettem, nem várt drága áron. A 2cm vastag vaslap 100kg volt, és a vagdalása is elég körülményes, hát még mire a helyére került az édesanyám segítségével.
Folytatás a következôn!