Budapest IX. kerület.
Klari írta: Sziasztok!
Két hónapja hallom ezt a borzalmat. Látom, vannak pár évvel ezelőtti bejegyzések is. Akik rég óta hallják, hogy tudnak aludni? Egyáltalán létezni? Valamilyen vizsgálatot folytattatok ez ügyben? Derült ki vmi?
M0rph3usZ írta: Sziasztok!
Létrehoztam a Facebookon egy csoportot, hogy minél többen tudjunk összegyűlni és megtalálni a zaj forrását ezt követően a megtenni a szükséges lépéseket. Tudom, hogy nehéz feladat előtt állunk de bízom benne, hogy közös erővel sikerül megoldást találnunk rá.
Facebook csoport link:https://www.facebook.com/groups/1111274399733305/
Név: Monoton zaj és rezgés a lakásban/házban
Üdv,
Milán
szcsaba írta: Sziasztok,
Helyzetjelentés. 3 éve hallom a búgást.
Következőkre jutottam. Én csak télen, fűtésszezonban hallom, tehát nagyon biztos köze van a nagynyomású gázvezetékhálózathoz. Általában naponta "bekapcsol" 10-12 órára, független a napszaktól mintha utántöltené magát a rendszer vagy ilyesmi ha "kifogy". Én azt is megkockáztatom, hogy köze van a kinti hőmérséklethez is, mert ha enyhébb az idő kevesebbet "kapcsol be".
Kint az utcán csak akkor hallani persze ha tök csönd van pl. éjszaka. De egyébként falun, városban én ugyanúgy hallom szinte bárhol is legyek ahol civilizáció van és nem nem a fülemmel van gond.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 195 vendég