Cégünk vállalja alumínium redőnyök szerelését és beépítését Pest megye egész területén. Új alumínium redőnyét az Ön egyedi igényei és nyílászárója pontos méretei alapján 2 héten belül legyártjuk és beszereljük, amelyre 2 év garanciát vállalunk. Több, mint 25 év tapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére. Ingyenes kiszállással, felméréssel és tanácsadással várjuk leendő ügyfeleinket.

Az alumínium redőny a redőnyök prémium szegmensét képviselik. Ismerje meg a redőnyök prémium szegmensét az alumínium redőnyöket. Sokkal strapabíróbb, erősebb szerkezetű és tartósabb lamellákkal rendelkezik, mint a műanyag redőny. Erős szerkezete miatt, alumínium redőnyünk motorizálható, illetve szúnyoghálóval is felszerelhető. Stílusos megjelenés, széles színválaszték, vízálló tok és egyszerű működtetés.

Kiváló minőségű és remek ár / érték aránnyal rendelkező redőnyöket kínálunk, melyeket kérheti hagyományos külső, vakolható és ráépíthető tokkal is. Esztétikus redőnyöket kínálunk, amelyek kiváló fényzárt biztosítanak, remek hang- és hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek, UV álló alumínium redőnylécekkel szereltek, amelynek segítségével színüket hosszan megőrzik. A beépített kefés lefutó síneknek és a porvédő csapágyazásának köszönhetően sokkal csendesebbé vált, mint elődje, illetve karcolódás elleni védelemmel is elláttuk redőnyeinket.

https://redony-arak.hu/