Ezermester Fórum

Otthon szépítés, lakberendezés, bútor, szőnyeg, függöny, tisztítás, takarítás
7 hozzászólás Oldal: 1 / 1
Padlásszobám van és az utóbbi időben elkezdtem érezni a porszagot. Több éve használom hálószobámnak ezt a szobát de eddig nem igazán éreztem. Elég poros szoba, letörlöm a port prontoval és nemsokára megint törölhetném. Ezt még úgy-ahogy el lehet viselni.
Gondoltam azért van ennyire porszag mert a hideg miatt nem tudok úgy szellőztetni. Most viszonylag jó idő van, és órák óta nyitva az ablak de megint érzem néha. Van hogy néha érzem aztán kis ideig megint nem. de van hogy egész nap érezni.
Probáltam airwick léggömböt de annyi pénzért elég gagyi, azt írják két hónapig érezni de nekem egy hónapig se tartott, az illóolaj 'illata' meg túl szúrós és tömény nekem. Valaki tud valami jó megoldást?
Azt megfigyelte már hogy szeles időben vagy esetleg csak egy széliránynál érzi a porszagot ?
Üdv.
Nekem is gondot okoz a porszag, és a poros bútorok. Emiatt határoztam el, hogy talán tapétázni kellene, de fogalmam sincs hogy fogjak hozzá. A falak mésszel festettek.
Ez lenne a megoldás?
Köszönettel: Zsóka
a meleglevegő(ami felfelé emelkedik)a port is magával viszi(főleg a mikroporokat,amik porszivózásnál keletkeznek,annak a pornak van "por"szaga! ami nagyon káros,ezért kell a központi porszívó,ami a kültérre fújja a szobai port...)..............és a legfelső helyekre "szeret" menni
Üdvözlettel,

Az említett szobában padlószőnyeg van? Mert a szőnyeg az egyik legkritikusabb otthona a pornak és a poratkáknak! Esetleg szódabikarbónás tisztítást meg lehetne próbálni.
"Ez nem a TEK, hanem a TAK! Leszámolunk a kuplerájjal!"
Üdv.: www.takaritokommando.hu
Tapasztalatom szerint a padlófűtés és a külső közlekedés forgalma jelentősen hat a porra. Sőt, nemcsak szagot, allergiát is okozhat. Vajon milyen a fűtés? A gyakori porszívózás, illetve a bútorok és padló ápolása enyhíthet.
Porszag ellen a szőnyegek és kárpitok tisztítása a legfontosabb, mindenképp extrakciós mélytisztítás kell. A porszag lehet megtévesztő is, vagyis igazábol nem pornak a szagát érezzük, ha a normál portalanításos módszerek nem hatnak akkor még az ózonos szagtalanítást tudom ajánlani.
Ha korrekt takarításra van szüksége: Korrekt lakástakarítás
7 hozzászólás Oldal: 1 / 1

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 9 vendég