Ezermester Fórum

Kerti munkák, virágok, növények, öntözés, kútfúrás, kertépítés, medence
7 hozzászólás Oldal: 1 / 1
Üdvözletem mindenkinek.
Szeretnék egy 3db ibc tartályt összekötni és valamilyen módon 100l bolylerhez vizet küldeni amiből durván még 2,5 m magasban lévő fordoszobàba zuhanyozàsra szeretnék használni mert jelenlegi fúrt kútból 6 l perc 400 l órat a 72m mély és 40m nyugalmi vizszinttel rendelkezik a fúrási rajza több mint 20 éves és idáig nem is próbáltam (nincs hozzá szivattyú ) de a tartàlyokt szeretném üzembe helyezni segítségüket előre is köszönjük.
Az alsó csapokon tudod egybe kötni a tartályokat, csak kell hozzá menetes idom de neten beszerezhető. A tartályba bedugod egy házi vízmű szívó csövét és meg is van oldva minden. Viszont ha nem akarod a kutat használni akkor miért írtál róla ? Miképp kerül víz a tartályokba ?
Első alkalommal egy lajtos kocsival mert nem tudom milyen minőségű vìzet adhat de szeretném használni majd utàn töltésre gondolom belehet vizsgàltatni szó mi szó ne beszéljek ősze vissza azt is beszeretnénk kötni és azt szeretném tudni hogy ezt hogy lehet automatizalni az utàn töltést és köszönöm a vàlaszàt .
Először tudni kellene hogy az a kút tényleg mennyi vizet ad és miképp. Amúgy nem egy agysebészet automatára megcsinálni. A tartály kap egy úszó kapcsolót ami csak akkor enged szivattyút indulni a kútban ha fér a tartályba víz. A szivattyú pedig kap egy vezérlőt ami a kút használhatóságának vízszintjének megfelelően működik, vagy ki-be kapcsolgat és tölti a tartályt. Egyébként normál háztartásnak 1 db 1000 literes bőven elegendő hiszen 1 ember 1 nap kb 50-150 liter vizet fogyaszt normál életvitel mellett.
Helló először is köszönöm a választ ,és hogy a legjobb felderíteni a kút milyenségét ?
próba szivattyúzással.
Okés köszönöm a segítséget ha elakadnék jelentkezem.
7 hozzászólás Oldal: 1 / 1

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 13 vendég