Ezermester Fórum

Régi idők Ezermester lapszámai az 50-es, 60-as, 70-es, 80-as, 90-es évekből.
2 hozzászólás Oldal: 1 / 1
Tudomásomra jutott, hogy ügyeskedő "szélhámosok" az Ezermester Oldtimer anyagát pénzért (!) árulják a vaterán. Olyan dolog ez, mint felmarkolni egy csomag ingyenes metró-újságot, és pénzért árulni az útkereszteződésben.Az Ezermester Oldtimer lapszámok ingyen letölthetők tőlünk, és mindig is azok maradnak.

Nem haragszunk arra, aki pénzért akarja megvenni (valószínűleg tudatlanságból), annál inkább az ügyeskedő szélhámos eladóra. Ezzel ugyanis mások önkéntes (!) munkájából húz hasznot. Ez minket zavar, és fel fogunk lépni ellene minden eszközzel.
Kérjük, aki ilyen visszaélést tapasztal jelezze!

Köszönet illeti az Ezermester Oldtimer "atyját", Békát, és minden lelkes gyűjtőt és szkennelőt, akik összegyűjtötték és digitalizálták az anyagokat!
Üdvözlet a szerkesztőknek!
Sajnos az ilyen jelenség hazánkban gyakori.Megjegyezni kivánom,hogy az ezermester lapokat nem lehet letőlteni,mivel a szerver hibát jelez,kérem,ha lehetséges javitsák ki.Javaslom ugyan igy djvu fájlban arhiválni a 2000 és2007 közötti példányokat,és letőlthetővé tennia letőltésüket.Az ezermester kiadó miért nem lát üzletet abban,hogy sorozatként,mondjuk 10 éves bontásban kis arhiv lemezeket csatoljanak más honlapokhoz/számitástechnika/hasonlóad a havilapokhoz-igy jobban fogyna.természetesen a vásárló az ilyen cd-vel valamivel magasabb áron juthatna a laphoz.Igy biztositva a rengeteg felhalmozott tudás fennmaradását.Talán még a megalkotók is részesülhetnének belőle!!! Üdvözlettel,maradok olvasójuk Nagy István
2 hozzászólás Oldal: 1 / 1

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 12 vendég