Ezermester Fórum

Járművek, gépjárművek szerelésével kapcsolatos kérdések, problémák, tanácsok.
11 hozzászólás Oldal: 1 / 1
Jó estét, szakemberek!
Kérdezni szeretnék!
Be van akciózva a Tesco-ba
Az autó akku 40%-al 18-ról
Kb 11.ezer.körül.Véleményt szeretnék kérni, hogy megéri.
Befektetni egy érintetlen gyári akkuba akkor is ha éppen nincs szükség azonnal rá?
Ez a keskeny, magas, vékony sarus daewoo matiz gyári akkutipus. Ha nem teszem töltés alá elvileg gyári állapotban marad.
Válaszokat, köszönöm!
Jó éjszakát!
Szia
Ha jól látom a 45 Ah aksi amiről beszélsz és szerintem neked ez nem jó mert nem fér el a másik helyén. Én mielótt megvenném lefuttatnék egy keresést az adott akku típusra ami a kocsidban van mert ez annyira azért nem "akciós" szerintem. Sajna ezek már töltött savazott aksik amiket nem lehet az idők végezetéig tárolni mint az egykor forgalmazott "formázatlan száraz" ólom aksikat. Tárolás alatt töltögetni kell időnként. (lehet épp ez miatt akciózzák hogy túltárolt)
Köszönöm, én sem voltam biztos a dologba. De nem vagyok villamossági szerelő,
Így csak az előnyös ár fogott
meg. Az. Autóban még jó az akku, csak biztonsági tartaléka gondoltam. De a 7.000 Ft nem biztos, hogy jó befektetés lenne ha a gyártási szám már régi lenne. De kíváncsiság ból azért lefényképezem a gyártási számot hátha az lesz a meglep, hogy az akku már nagykorú! Jó böngészést, pihentető éjszakát kívánok! Zsolt.
Ahogy én látom 13-14 ezerért akció nélkül is van hozzá aksi bármikor. Általában 4-6 év amit egy gyári aksi ki szokott bírni.
Jó reggelt!
Nem néztem még boltokban mert nem kellett. Csák megláttam és elgondolkodtató volt az ára. Szép napot!
Jó reggelt hozzértők!
Kérdezni szeretnék! Kulcs vásárlás ügyében. Véleményt kérni szeretnék. Vegyem meg a kínai "lekattanós" [rugó feszített] kulcsot 8.000 Ft ért.
Vagy az alza. hú-n kapható
4.500 Ft kb áron lévő skálázott segédkaros [300 nm] ig mérő egyszerübbet. A fórumokon dicsérik, bár a skála figyelése kissé érdekes lehet lehúzás közben. De állítólag nem kell kalibrálni. Ragasztó csíkkal jelölik meg a nyomatékot akik használják. Nem henger fej szereléshez kell. Hanem kerékcsere, futómü és ilyen egyszerű javítás miatt venném.
Sajnos nem mindig érzem, hogy jól húzom - e még. Gondolom egy kerékagy tőcsavar cserélésnél kevesebbe kerül.
Köszönöm, a hozzászólást. További szép napot. Jó szereléseket. Zsolt
11 hozzászólás Oldal: 1 / 1

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 4 vendég

cron