Burkolatválasztás szempontjai, a Wicanders padló bemutatása


Mint más termékeknél, a parkettáknál sokféle szempontot veszünk figyelembe választáskor. Ahány ember annyiféle igény, ami különböző súllyal esik latba döntésünkkor. Próbáljuk csak ezeket kicsit részletesebben megvizsgálni a Floorum padló kínálatával összevetve.

Természetesség: alapvető igény, hogy a padló részben, vagy teljes egészében természetes anyag legyen. A Wicanders termékei fenol és formaldehid mentesek, és döntő részben igazi fa és parafafurnéros parketták parafa rétegrenddel kombinálva.

Fenntarthatóság: burkolataink gyártóját az FSC, a Greenguard (USA), a Das Kork-Logo (Németország), Eco Mark Japan szervezetek elismerik és ajánlják.

Antiallergén, mivel a gyártási technológiák a messzemenő környezetvédelmi elvárásokat is teljesítik és az alapanyagok tisztasága, kiválósága parkettáinkat az antiallergén padlók kicsiny csoportjába helyezi.

Melegség: padlóink már első érintésre különböznek versenytársaiktól! Melegség tekintetében a parafa felületű burkolatainkkal nehéz felvenni a versenyt. Ez egy igazán meleg, mezítlábas burkolat!

Padlófűtés: mindegyik parkettánk, padlónk alkalmas padlófűtéshez. De kisebb parafa tartalma miatt kifejezetten a vinyl padlóinkat ajánljuk erre a célra az érdeklődőknek.

Lépéshang csökkentés: az összes parkettánk és padlónk 2-5mm vastagságú 1, vagy 2 rétegű parafával készül. Ez az anyag és a padlóknál alkalmazott technológia lényegesen csökkenti lépéseink zajának mértékét.

Rugalmas: aki nem hiszi, járjon… rajta. Ha nem hitte, csodálkozni fog, ha már hitte, tapasztalta, akkor mosolyogni.

Nagy igénybevételű helység, komoly kopásállósági szint, padlókínálatunkban külön termékkör közületi, irodaházi használatra tervezett. Megállják a helyüket a legerősebben használt könyvtárakban, irodákban, folyósokon, vagy éppen a csocsóasztal körül. Legmagasabb besorolásuk közületi 33-as, ipari 42-es!

Választék: a képviselt padlógyártó több, mint 1.200 féle burkolatából válogathat parketta bemutatótermünkben, padló raktárunkban. A klasszikus fa felülettől az extravagáns nyomtatott parafa felületig szinte minden elérhető.

Vastagság: különböző padlócsaládok, eltérő vastagságban készülnek. 3,2mm-től (4mm, 6mm, 10,5mm) 12mm-ig terjed e tekintetben burkolataink választéka.

Tisztíthatóság, karbantartás: mint minden parkettát, célszerű rendszeresen tisztítani és karbantartani csakúgy, mint faparketta és laminált társaikat. Ha ez megtörténik, padlóink kiemelkedő tulajdonságait sokáig élvezhetjük.
Ha önnek fontos a jó minőség, és érdeklődik széles választékunk iránt, kérem keresse fel honlapjainkat!
Általános honlap: http://floorum.hu/
Információk, árlista: http://floorum.hu/letoltheto
Kérdését felteheti a http://floorum.hu/kapcsolat oldalon található telefonszámok, e-mail címek egyikén.