Ezermester Fórum

Az Ezermester fórum témáihoz nem kapcsolódó hozzászólások. De ezt a fórumot is moderáljuk.
4 hozzászólás Oldal: 1 / 1
Infrapanelek telepítése,elektromos hálózatuk kiépítése országosan...

ELEGE LETT A GÁZFÜGGŐSÉGBŐL? NEM SZERETNE GÁZKAZÁNT A LAKÁSÁBA?
SZERETNE EGY KÖRNYEZETBARÁT, GAZDASÁGOS ÉS DEKORATÍV FŰTÉSRENDSZERT?

Az infra fűtőpanelekkel történő fűtéssel , téli időszakban 30 %-os , de átmeneti időszakban akár 60 %-os megtakarítást is elérhet az elterjedt fűtési rendszerekkel szemben.

Tájékozódjon árainkról a honlapunkon.

Kérje személyre szabott árajánlatunkat.

Megtervezzük a fűtési hálózatot és kiszámoljuk a teljes kivitelezés költségét.

http://www.felvillanyozlak.hu
06-70-945-7063
info@felvillanyozlak.hu

Csatolmányok

Én most váltottam át a gázfűtéses lakásomban gázról infrafűtésre, Ausztriából hozattam az infrapaneleket egy szombathelyi céggel : http://www.infrafutes.co.cc mert ott már 20 ÉVE használják és szigorúbbak az előírások mint nálunk. Tapasztalataim: elmúlt a köhögésem, és a fürdőszobában 10 perc alatt kellemes meleget tudok varázsolni (nem úgy mint a falibabával vagy ami még rosszabb a hősugárzóval ami 2000W -t fogyasztott óránként) nem tudok rosszat mondani az infrafűtésről eddig csak jók a tapasztalataim. zajtalan, szagtalan, esztétikus, nincs szálló por, nem szárítja ki a levegőt. Ami még előnyös, hogy költözéskor ezt a beruházást magaddal viheted nem úgy mint a többi fűtési megoldást.

Én keretes infrapanelt nem vennék (ne árnyékolja le a sugarakat a keret).
A keretes panel nem árnyékolja le az aktív fűtőfelületet, mint ahogy a képkeret sem takarja el a festmény, vagy kép szélét (normális esetben). Egyszerűen látvány értéke van, nem csak egy "izé" a falon, vagy a plafonon.
Az infra fűtőpanelekkel történő fűtéssel , téli időszakban 30 %-os , de átmeneti időszakban akár 60 %-os megtakarítást is elérhet az elterjedt fűtési rendszerekkel szemben.
We are the pioneers in providing Testking itil pdf dumps and Testking cissp pdf tutorials with exam pass guarantee. Download our latest testkingccie holycross exam with help of latest mines.edu questions to pass real exam
4 hozzászólás Oldal: 1 / 1

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég