Ezermester Fórum

Az Ezermester fórum témáihoz nem kapcsolódó hozzászólások. De ezt a fórumot is moderáljuk.
3 hozzászólás Oldal: 1 / 1
Csupán javaslatként teszem fel,hogy a korábbi lapok-1999-2008-ig digitalizált formában megvásárolhatóvá kellene tenni.Lehetséges volna,ha a kiadó éves előfizetés mellékleteként lemezen mellékelné!Vagy ugyan úgy mint a régebbieket közkincsé tehetnék!Sokak részére jelenthetne örömet,és a rengeteg felhalmozott tudás sem vészne el!!!
Szervusz!

Nem kizárt, hogy 1999-től kezdődően további évfolyamok lesznek elérhetőek digitális formátumban. Még mérlegeljük ezt a kérdést. Az kizárt, szerintem, hogy az elmúlt pár (néhány év, 2008, 2007...) elérhető legyen, mert ez nem cél. Nem tudom van-e lap, aki ezt megteszi.

De a cikkek 99%-a, igaz nem teljes képanyaggal, jelenleg is elérhető. Kategorizálva van, jól kereshető. Ugyanez a régi "digitalizált" lapszámokról nem mondható el... Azok sok szempontból gyakorlatilag "láthatatlanok", nem kereshető, az ember nem tud egy cikket megtalálni.

Úgyhogy most egy olyan project is el fog indulni, hogy ezeket a cikkeket "felcímkézzük", kategorizáljuk, kulcsszavakat rendelünk a cikkekhez. Így kereshető lesz.
Az értékmegőrzésnek ez legalább olyan fontos lépése lesz, mint a digitalizálás.

M
Hétvégén például személyesen, térképeztük fel a hazai csillár és egyéb lámpa kínálatot (mínusz IKEA), hogy végül kétnapos, sok-sok fizikai mozgással járó fáradozás után határozottan kijelenthessük: nappalinkba egyetlen csillár illene igazán, azt is az interneten találtuk.
DaRe DaViL
3 hozzászólás Oldal: 1 / 1

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég