Ezermester Fórum

Az Ezermester fórum témáihoz nem kapcsolódó hozzászólások. De ezt a fórumot is moderáljuk.
2 hozzászólás Oldal: 1 / 1
Kedves fórumozó társak!

A napokban vásároltam egy Sanimix 22.8021 negyedköríves hidromasszázs zuhanykabint. Azt szeretném megkérdezni bárkinek van-e használható összeszerelési útmutatója a kabinhoz, vagy ötlete ahhoz hol találhatok ilyet. A gyártó szervíze szerint ilyen nincs...
Az összerakás elején azonnal probléma jelentkezett, mert az addig látott összeszerelt kabinok mindegyike (a dobozon lévő képen is) olyan, aminél a vezérlőpanel bal oldali hátlapján volt bekötve a kézi zuhany, a másikon a piperepolc. Ennél a kabinnál ez fordítva van, de ezt semmi nem jelölte. Egy napunkba telt, mire rájöttünk, hogy az oldalfalakat és az ajtóvezető síneket összekötő függőleges panelek azért nem stimmelnek, mert a hátfalakat meg kell cserélni. A csomagban nem található részletes összeszerelési útmutató, gondolom azért, hogy a vásárló a hatszámjegyű vásárlás után még fizessen ki 33.000 Ft-ot a beszerelésért is a szakszervíznek. Problémám lesz még a vezérlőpanel elektonikájának bekötésével. A villanyszerelőm még nem szerelt elektonikával ellátott zuhanykabint. Szívesen venném, ha ebben valaki segítséget tudna nyújtani!
Üdv!
Mindenek előtt nézd meg, hogy a garanciának feltétele-e a szakszerű beszerelés. Ezzel elbukhatod a garanciát, amire szükséged lehet később. :evil:
2 hozzászólás Oldal: 1 / 1

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 21 vendég