Szerző:
joshua » szer. jún. 29, 2011 2:14 pm
Sziasztok!
Egy nagyon rossz tapasztalatot szeretnék megosztani veletek! A napokban megjelent egy fiatalember nálunk és azzal az örömteli hírrel állt elő, hogy nyílászáró felújítási projekt kezdődött a társasházban és 2 opció közül lehet választani, ha egyáltalán érdekel a dolog... Engem nagyon is érdekelt, mert valóban teljesen aktuális a történet. A meglévő nyílászárók cseréje műanyagra, vagy a felújításuk svéd-technikával...
210, illetve 80 ezer forintért vállalnak egy bejárati és egy kétszárnyas erkélyajtót, plusz egy ablakot! Jól hangzik, gondoltam! Első körben a meglévők felújítását választottam mert fa párti vagyok, de később kiderült, hogy sem a vasalatot nem cserélik ki, sem az üvegeket, sem asztalos passzításról nincs szó, mint ahogy azt a fiatalember ígérte!

Ekkor döntöttem a változtatás mellett: legyen mégis műanyag! Ekkor beszéltem velük utoljára... 40.000 forintot kértek felmérési díj gyanánt, amit örömmel fizettem ki a jó hír hallatán! (én barom)
Később beszéltem a közös képviselőnkkel az ügyről, aki természetesen nem tud semmit az egészről... Nagyon bosszant a dolog, óriási butaságot csináltam, amikor adtam ezeknek a szélhámosoknak ennyi pénzt! Talán tanulsággal szolgál a történetem mások számára!
A csapat, akik a "munkát" végezték/nem végezték, pedig a
- Kód: Egész kiválasztása
érintett kérésére moderálva
.
Vigyázzatok velük!!!