Ezermester Fórum

Elfekvő, felesleges szerszámgép, háztartási-elektronikai készülék, alkatrész? Még jó, de már csak útban van? Cseréld el, ajánld fel! Valaki, aki még hasznát venné.
6 hozzászólás Oldal: 1 / 1
Az elektoromos kézi gyalu sajnos leesett :( , és eltörött az első fogásmélységet állító talp, valamint az egyik késtartó szán. Ezeket keresem, illetve a szervíz/forgalmazó címét, ahonnan az alkatrészek beszerzhetőek.
Üdv
Nem lepődnék meg ha drágább lenne az alkatrésze mint az új. Ez egy kínai ( ettől még lehet jó) gép alapvetően arra készült hogy használd és dobd ki ha elromlott. Az ára is tükrözi ezt. Hasonló van nekem is talán ha két szénkefét adtak hozzá. Ha az eredeti papírjaiban van valami szervize feltüntetve ott próbálkozz de ezt szerintem úgy árulták "ha elromlik vidd vissza kapsz másikat". Ha használt motorleégettet olcsón találsz van értelme foglalkozni vele ha nem akkor talán ugyanilyent kellene venni (ha még kapható, legfeljebb más a neve) és lesz tartalék alkatrészed ebből.
Sziasztok! Agojama 25C48 típusu kézi gyalumhoz keresek késeket. De sajnos mifelénk nem lehet kapni. Kérem aki tud segítsen, előre is köszi.
Üdv:
Vidd el a késeket egy szerszámboltba, hátha szabványos méretű a kés benne, pl. ha a Bosch késsel megegyező méretű. Nekem az Einhell gyaluban Bosch szabvány méretű kései vannak, nem gond a beszerzés.
Ha érdekel még valakit, van egy törött késtartós gépem. Csak az egyik törött, minden más hibátlan. Így én jelképes áron átadnám.
Tibogre írta: Ha érdekel még valakit, van egy törött késtartós gépem. Csak az egyik törött, minden más hibátlan. Így én jelképes áron átadnám.


Nekem is pont ez a bajom! A késtartó kellene!
6 hozzászólás Oldal: 1 / 1

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 9 vendég