Ezermester Fórum

Elektronika, számítástechnika, digitális eszközök, tévé, videó, internet
5 hozzászólás Oldal: 1 / 1
Sziasztok! Az a probléma hogy pár másodpercet világít a lézere, utána meg nem. Az usb-s érzékelőjét próbáltuk több portba is bedugni. Laptopon és asztali gépen is felismeri, viszont így hogy nem világít a lézer nem működik. Próbáltuk tölthető elemmel is, illetve más elemmel. Szét is szedtük, de szemmel látható hiba nincs rajta. Mi lehet a gond? Kuka?
A tölthető elem csak 1,25volos a normál pedig 1,5volt ezért lehetnek olyan hisztisebb kütyük amik ezt nem tolerálják. Én még a ki-be kapcsolójára gyanakodnék, ill ha szétfolyt benne elem korábban és az elemtartót megmarta ott is lehetnek bajok. Aztán jöhet a kuka......
Aza helyzet hogy az egér teljesen új. A hozzá adott elemeken kívül kipróbáltunk még 2 fajtát. Bekapcsoló gomb nincs az alján. Azért pánikolunk mert nem hoztuk el a blokkot.... =(
Így hogy szétszedted már elég gáz reklamálni, de tisztességes kereskedő nem hiszem hogy nagy ügyet csap abból ha nincs meg a blokkod hiszen neki meg van (ha akarja)
ha tudod pontosan mikor volt a vásárlás.
Ha az egér új, és problémákat tapasztal a lézerrel, akkor lehetséges, hogy gyártási hiba vagy probléma a hardverrel. Íme néhány dolog, amellyel megpróbálhatja elhárítani a problémát:

1. Ellenőrizze az akkumulátorokat: Győződjön meg arról, hogy az akkumulátorok megfelelően vannak behelyezve, és teljesen fel vannak töltve. Ha az elemek lemerültek, előfordulhat, hogy a lézer nem működik megfelelően.

2. Ellenőrizze az interferenciát: Győződjön meg arról, hogy nincs más vezeték nélküli eszköz vagy interferenciaforrás az egér közelében, amely megzavarhatja a jelet. Próbálja meg mozgatni az egeret egy másik helyre, és ellenőrizze, hogy ez segít-e.

3. Ellenőrizze az USB-vevőt: Próbálja meg csatlakoztatni az USB-vevőt egy másik számítógéphez, és ellenőrizze, hogy ott működik-e az egér. Ha az egér egy másik számítógépen működik, akkor az eredeti számítógép USB-portjával vagy illesztőprogramjával lehet probléma. Null’s Clash COC MOD APK
4. Lépjen kapcsolatba a gyártóval: Ha a fenti lépések egyike sem oldja meg a problémát, és az egér még mindig garanciális, akkor forduljon a gyártóhoz segítségért. Lehetséges, hogy további hibaelhárítási lépéseket kínálnak, vagy cserét ajánlanak fel, ha az egér hibás.

Ha a probléma továbbra is fennáll, és nem tudja működésbe hozni az egeret, akkor a legjobb megoldás lehet, ha visszaküldi cserére vagy visszatérítésre.
5 hozzászólás Oldal: 1 / 1

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 5 vendég