Ezermester Fórum

Kérdések és válaszok minden más témában, vagy amit nem tudsz besorolni
18 hozzászólás Oldal: 2 / 2
bandika29 írta: Üdvözletem.


Volna egy Hajdu gázbojlerem ezelőtt három hónappal volt benne cserélve egy pici kis vezérlő ami fent a kémény kivezetésnél található. mert ha engedtük a meleg vizet akkor kikapcsolt a bojler!! most megint ez a problémám!!!! amíg nem használjuk a meleg vizet addig megy!! Aki ezelőtt csinálta szerelő azt mondta hogy nem hinné hogy ilyen hamar kiment volna az a kis érzékelő! én azt vettem észre hogy a bojler tetején található kis sapkához van csavarozva és ez felmelegszik!! szerintem ezért kapcsol (old) le! Azt is olvastam hogy ez kémény nélküli bojler!! A bojler egy éves sincs!! A tipusa Hajdu GB120.1-01

Hajdu termékismertetőből:

A HAJDU, falra szerelhető gázüzemű tárolós vízmelegítők kétféleképpen, GB...1 kéményes és GB...2 kémény nélkül kivitelben készülnek.

A kémény nélküli kivitelek ODS (Oxigen Depletion Sensor) biztonsági funkcióval rendelkeznek, azaz az oxigén tartalom egészségre veszélyes mértékű lecsökkenése előtt a készülék kikapcsol.

A HAJDU Zrt. a tartályokra 5 év, egyéb részegységekre 2 év garanciát vállal.


Hívd a szervizt, garanciálisnak kell lennie, ne piszkálj bele!
Sziasztok!
Hajdú 80 literes kémény nélküli gáz vízmelegítőmmel van problémám. 1 éves elmúlt a készülék, de hónapok óta nem működik megfelelően. vagyis már nem is emlékszem, hogy működött-e jól. Egy nem folyamatosan használt ház pincéjében van beüzemelve, levegőt kap, őrlángot, fúvókát mindent megnézettem már. Az a tatapsztalat, hogy miután felfűt szépen visszaáll őrlángra, de ha nincs elvétel egy ideig, akkor lekapcsol teljesen. Arra gondoltam, hogy lehet van benne valamiféle túlfűtés védelem és az őrláng képes annyira felfűteni, hogy biztonsági okokból lekapcsol? Ha ez igaz, akkor ezt nem lehet valahogyan kikapcsolni?
Köszi!
Péter
Jól gondolod. De nem kellene kikapcsolni mert abból baj lehet, és amiből lehet baj abból lesz is. Az őrlángot kellene kisebbre állítani.
18 hozzászólás Oldal: 2 / 2

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: Google [Bot] valamint 12 vendég

cron