Ezermester Fórum

Kérdések és válaszok minden más témában, vagy amit nem tudsz besorolni
631 hozzászólás Oldal: 11 / 43
Előző 1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 43 Következő
Sokan vannak akik nem jutnak el erre az oldalra ! Én is ha hamarabb tudom nem lennék már fiatal fórumozó ! Az elviselésére adhatnátok tippeket .
Sziasztok!
Én 1 hete tudok végre aludni, mert azóta nem hallom. Egyszer volt éjszaka hallható egy kicsit. Nem tudom, meddig marad így, mert kb. 4 éve hallom és már nagyon elegem van belőle. Eddig max. havonta 1-2 nap volt úgy, hogy nem lehetett hallani. Azért érdekelne, hogy hova szívódott fel a zaj és miért nem hallom (nem mintha hiányozna). Kíváncsi vagyok, meddig marad így.
Üdv.
Sűket Pszichiáter azt mondaná "meggyógyultál "! Én mikor nem hallom nekem nem hiányzik és nem keresem és várom mikor jön , úgy is jön az magától volt olyan ha elaludtam arra ébredtem hogy piszkálja a fülem ! Hát ha nem halljuk lehet tönkre ment az a valami vagy karbantartás alatt van vagy átépítik hogy még zavaróbb legyen ! :)
Nálam hetek óta nincs egyetlen éjszaka sem hang nélkül.
Ma 22:07 -kor 'kapcsolt be'. Ez a része nagyon érdekes, hogy mindig
este 10 körül indul el.
Amit viszont kíváncsian várok, hogy pár hét múlva más helyen is
fogok aludni (igaz csak 40km-re innen), vajon ott lesz-e búgás.
Sziasztok ! Szerintem lesz akkor is ! Jelenleg nagyon halható itt nálam ,valami borzasztó szinten van ! Mehetek melózni mindjárt olyan vagyok mint egy marék használhatatlan valami ! A munkahelyemen remélem nem kell agyonütni senkit vannak selejtes alkoholista emberek akik Isten komplexusban szenvednek idegrendszeremnek nagyon jók az ilyen emberek főleg hogy ettől a rezgéstől ami miatt nem tudok aludni eret tudnák vágni ! Üdv:György
Nagyon hangos most ! Északnyugati a széljárás most !
Közben voltam másik helyen, ott nem volt semmi búgás /csak kutyaugatás ;)/.
Beszélgettem másokkal is erről, és arra jutottam, hogy szerintem
a környéken levegős hőszivattyúval fűthetnek több házban is, és
talán azoknak lehet ez a búgó hangja, mert ezekre már máshol is
olvastam, hogy panaszkodnak.
Lényeg a lényeg, semmit sem lehet tenni, csak elköltözni,
így részemről ez lesz a - remélhetőleg tartós - megoldás. Viszonylag
könnyebb helyzetben vagyok, mert jövő nyár elején amúgy is költöznék.

Végszónak csak annyit, szánalmasnak tartom, hogy a technika rohamos
iramban fejlődik, de magát a zajszennyezést szinte semmibe sem veszik
a gyártók, a törvényhozók, stb..., sorolhatnám még.
Itt vannak pl. ezek a hőszivattyúk, amiknek a gyári zajerősség értékük
valami 60db környéki. 1m-en 50db, és akkor lehet kalkulálni, hogy
mi van akkor, ha pár darab ilyen szerkezet működik egyszerre
pár száz méteres körzetben. Ráadásul akkor még csak a decibel értékekről
esett szó, holott nagyon nem mindegy, hogy milyen frekvencián sugározzák
ezeket a zajokat.
Elég furcsa ha 100 km-re is elhallatszana a hőszivattyú . 1 hete délkelet felől fúj a szél azért nem hallom most és tudok aludni persze ha nem kell dolgozni ! Én is elköltöznék csak nem tudok jelen pillanatban .
Arra rájöttem hogy a hegyek felől jön az tuti ! szabadban vagy épületben egyaránt hallom ha zug az a valami bár épületben erősebb a rezgés az biztos ! nekem elég lenne 4 óra is a nem zavarná az alvásomat !
Félreértettél. Én arra gondolok, hogy a környező épületekben hőszivattyús
fűtése lehet egyeseknek, nem nagyon távoli zajokra tippelek. Több házat is láttam
az elmúlt években, ahogy pakolták rá a 20cm körüli eps-t, ami elég brutál szigetelésnek tűnik,
így nem lennék meglepve, ha ezekben az épületekben hőszivattyúval/klímával fűtenék
a lakásokat, és ezeknek a ventilátor zaját hallanám, egymás hangját felerősítve.
De igazából mindegy is, mert még ha ez be is bizonyosodna, úgysem tudnék mit tenni ellene.
Mellém építettek egy irodát aminek a szellőzése éjjel nappal megy és a lakásba állandóan a monoton zúgást kell hallgatni.
Néha úgy érzem a fejem szét megy. Ha már nem bírom elmegyek itthonról.
Üdv mindenkinek.

Nem. Ne higgyétek el, hogy ezek helyi gépek, berendezések. Itt másról van szó. Már régen.
Nem olvastam vissza az összes hozzászólást, csak lekezdtem túrni a netet.
Nem néztem vissza kerestetek e máshol is?
Akkor a lényeg: én németországban élek, és itt is hallom. És mivel az utóbbi időben állati idegesítő szintre nőtt, gyakorlatilag napok óta nem alszok!! Pár éjszakán át csak olvastam, németül angolul franciául(nem köpködni, soká tartott ennyi nyelvet megtanulni...).... Mindenütt... mindenütt....
Mindenütt hallják. És mindenütt probléma..
Egyenlőre nem gyártok összeesküvés elméleteket, de ha hamarosan nem lesz rá megoldás hamarosan ölni fogok. Aludnom kellene.

http://en.wikipedia.org/wiki/The_Hum
http://www.philosophia-online.de/mafo/h ... ummton.htm
http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/ ... plain.html
csak pár cikk.
Ja és ha nem akarunk arra gondolni hogy ez mégiscsak összeesküvés elmélet akkor íme: A Hamburgi egyetem professzora megmondta: ez TÖMEGHISZTÉRIA
http://www.spiegel.de/wissenschaft/mens ... 52143.html
Sziasztok!
Eddig privátban írtam, egy két embernek...
Mindenki aki folyton hallja a búgást és zúgást egész nap, este pedig nagyon erősen minél később van annál hangosabban 2-6 ig . Az ugyanazt hallja mint én !
Elképzelhető?
geohttp://www.pannergy.hu/alap.php?inc=dsp&menu_id=11
http://www.pannergy.hu/alap.php?inc=dsp ... 7&aktid=21

Hozzánk egész közel van és szerintem nem tudnak róla, hogy ez nagyon hangos.... Kb. 300 m-re. Nekem 4 gyermekem van és el tudjátok képzelni mennyire jól alszanak. Én be tudom dugni a fülem füldugóval, de az ő fülüket sem hagyhatom szabadon (nem szeretném felhívni a figyelmüket a hangra). Türelmetlen, ideges, feszült vagyok és nem alszom rendesen. A hangot a ház fala felerősíti, de a föld alól jön. Rezgés és hang egyben. A párnán keresztül is hallom. A felszín alatti vizek még vezetik is a hangot. Szóval, hol kezdjük el ? Először is be kellene pontosan jelölni egy térképen mindenkinek a lakhelyét aki ezt a típusú hangot hallja. Utána megkeresni a közelben lévő kutat, nem tudom milyen messzire lehet hallani. Bármilyen Geo-termiával kapcsolatos dolog lehet, hőforrás stb. Kérlek segítsetek igazolni ! Nem elköltözni kell !! Mivel minden nap halljuk elképzelhető, hogy olyan ez mint egy koncert után(rövid ideig hallasz zúgást esetleg egy két számot), hozzászokik a dobhártya és bárhova mész hallod (de valóban hallod??). Egy idő után az agyad is tudja, hogy hallanod, kell hisz mindig hallod.
Akkor is Északnyugatról jön mindig a széljárás erösiti ! Érdekes hogy 2006-óta érzékelhető ha a föld vinné már régebbről éreztük volna ! Valamely idiota azt mondta tv-be hogy pokol kapuja hamarosan megnyilik és aki rezgéseket hal annak képességei vannak .............. én nem érzem magamon hogy különleges képességem lenne a pokolban nem hiszek az a ilyen álomvilágban élő hülye remélem nem lesz sokáig szabadlábon és valamely intézetben ébred majd ! Most is érzékelhető amúgy ! :x
Korábban én is rákerestem a 'Hum'-ra, amit a világon sokfelé hallanak,
(itt van magyarul is: http://abugas.weebly.com/mi-a-buacutegaacutes.html)
de a leírások alapján szerintem én nem ezt hallom.
Nincs köztetek olyan, aki gyakran máshol is alszik? Csak úgy derülne ki,
hogy helytől függően hogyan változik a búgás.
Én valamikor tavasszal elköltözöm, így ki fog derülni, hogy nálam mi a helyzet
a zajjal. Ha az új helyen is hallani fogom, akkor ez tényleg a 'hum' lesz,
és bebukom a többi elméletemet.
Kíváncsian várom, majd megírom.
Sziasztok ! Amit hallunk semmi köze a nagy hum-hoz a tömeghisztériában nem hiszek csak ha poitikárol van szó akkor van olyan ! A széljárást is figyeljétek ha feljegyzitek hol mikor halljátok és persze a helyet ahol laktok én 1-én kezdem el persze lesz rá lehetőségem Januárba hogy máshol alszom majd arra is kiváncsi leszek ott mit érzékelek majd ! A szilvesztert elég lesz túlélni a sok petárdázó süket idiota miatt ............................mintha tüzérségi zárótűzet lövetnének nekem annyira rossz ! Mindenkinek bugástól mentes boldog új évet kivánok ! üdv:György
Előző 1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 43 Következő
631 hozzászólás Oldal: 11 / 43