Üdvözletem
Én is most fogok majd bele egy fűtésrendszerbe (mini rendszer, 3 radiátor

), Egy szobás kis lakás, egy cirkó, 1+2 radiátor. A korábbiakból már választ kaptam pár kérdésre, de még maradtak:
1. Az ötrétegű cső falon kívüli vezetésének (mint ha rézcső lenne) van valami akadálya, vagy csak a sérülékenysége/esztétika miatt nem ajánlott?
2. A 3 radiátorból kettő egy szobában lesz, két ablak alatt, egymástól 1,5 méterre, és a cirkótól kb 8 méterre. A másik radiátor a cirkótól 1 m-re lesz, Ebben az esetben érdemes osztót tenni, és a szobába 2+2 csövet bevinni, és külön kötni a radiátorokat, vagy elég egy vastagabb bemenő, és a 2 radiátort odabent egy T-vel bekötni? Utóbbi esetben a cirkóhoz egy kettes osztó, vagy csak sima T-elosztó is elég?
3. Van előnye vagy hátránya, ha ebben az esetben egy kör lenne csak, és azon lennének sorban a fűtőtestek, mint a karácsonyfaizzók? Az egész kör hossza kb 20 méter lenne. Az evidens, hogy a kör eleje előbb melegedne, de nem tudom, az ilyen távolság sok vagy kevés ebből a szempontból. Vagy ezt így eleve nem lehet valamiért?
Elnézést a hülye kérdésekért, valami fogalmam van róla, de csak "segédkeztem" néhány fűtésnél, még annó vas alapokon

A válaszokat előre is köszönöm